Back to Top

Andrea Cariere

 i

CARIERE

Aflați despre modele de cariere ale foștilor absolvenți ai Facultății de Litere. Facultatea de Litere vă prăgătește pentru domeniile: educațional, cultural, al traducerilor și în cel al administrației publice și serviciilor. Contactați un expert absolvent al limbilor moderne și citiți anunțuri de angajare, dedicate tipurilor de competențe pe care le dezvoltați aici.

 

EVENIMENTE

֎ 30.05.2024

GAUDEAMUS. Contribuții actuale la cercetarea filologică, ediția a IV-a

Premiere VERBUM (ora 13:00, C023)

֎ 31.05.2024

Do You Speak Future. Vocabulary for Sustainability

Biblioteca Universității din Oradea, ora 14:00

֎  03.06.2024 Întâlniri cu angajatorii - NIDEC 

  ii

 

PREPARATORY YEAR

The Department of Romanian Language and Literature organizes the programme of Romanian Language Preparatory Year for candidates who wish to study in Romania, on undergraduate, graduate or postgraduate levels. The two terms full-attendance programme ends with a final exam, and the admission is processed is carried out by the Admission 365 Office within the Department for International Relations of the University of Oradea

 

  

 i

PRACTICA/PROIECTE

Pe durata programelor de licență și masterat, studenții de la filologie pot beneficia de stagii de practică profesională, desfășurate în instituții și companii partenere. Studenții doctoranzi pot opta pentru stagii de cercetare, iar studenții de la licență și masterat pot opta pentru un internship Erasmus pe perioada de vară. Facultatea de Litere are parteneriate cu peste 70 universități europene.

 
 

 

CONTEAZĂ PE NOI PENTRU SIGURANȚA VIITORULUI TĂU !

Scopul nostru este ca, prin inovare pedagogică, cercetare academică, relații internaționale, parteneriate cu mediul de afaceri, burse de internship și activități extracurriculare, să fim cea mai bună alegere pentru ca tu:

- să îți îmbunătățești abilitățile
- să obții o calificare
- să îți dezvolți o carieră
- să îți schimbi alegerea profesională
- să te autodepășești
- să îți găsești locul de muncă visat.

Informații de contact

Adresă: Str. Universităţii nr.1 Oradea 410087
România
Telefon 1: 0040 259 408178
Telefon 2: 0040 259 408267
Mail: litere@uoradea.ro